На Херсонщині почали виготовляти унікальний медовий продукт – мед-суфле

 На Херсонщині почали виготовляти унікальний медовий продукт – мед-суфле 
Херсонське підприємство «Таврійський пасічник», керівник якої очолює «Херсонську обласну спілку бджолярів» - створило унікальний регіональний продукт: мед-суфле. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав директор Департаменту агропромислового розвитку Херсонської облдержадміністрації Олександр Паливода.
[video=]
"Медові мікси – поєднання меду із горіхами або фруктами давно є популярним трендом в країнах Європи", - зазначає Паливода. Він вітає виробників Херсонщини з новою сходинкою в розвитку виробництва та наголошує, що "створення такої крафтової продукції є внеском в реалізацію регіонального аграрного та агротуристичного потенціалу!" 
Для виготовлення меду-суфле використовують тільки натуральні продукти - фрукти, горіхи, ягоди. Разом з прянощами вони додають яскравих нот десерту, а особлива технологія приготування робить продукт в міру солодким.
Фермерське господарство «Таврійський пасічник» є єдиним в області, що має сертифіковану племінну пасіку. На підприємстві утримується 200 бджолиних сімей. Валовий вихід меду на одну сім'ю складає 20 кг, за рік — близько 4 тонн.

Крім розведенням племінних бджіл української степової породи господарство займається також виноградарством. 
  • Автор: Журналіст
  • Переглядів: 107
  • Коментарів: 0
  • 17-04-2019, 11:31
реклама партнерів

Інформація до новини

Шановний користувач, Ви зайшли на сайт як не зареєстрований.
Ми пропонуємо Вам зареєструватись або зайти під своїм логіном.
Адміністрація не несе відповідальності за коментарі користувачв. Якщо Ви побачили рекламу, або непристойні коментарі, будь-ласка натисніть кнопку "СКАРГА".


Добавление комментария

Ваше Имя:
Ваш E-Mail:
Код:
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
Введите код: